De korfbalvereniging D.O.S. Kampen Veltman te Kampen, opgericht in april 1937, is een bloeiende zaterdagclub, waar prestaties en een onderlinge gezelligheid heel goed samen kunnen gaan.

Op dit moment staan er op de ledenlijst ongeveer 350 personen vermeld. Er zijn 4 senioren-teams, 2 juniorenteam, 8 aspiranten-teams, 9 pupillen-teams, 3 welpen-teams en 2 midweek-teams. Daarnaast beoefenen een groot aantal recreanten wekelijks het voor hen favoriete korfbalspel.

Het zogenaamde 'vlaggenschip' van korfbalvereniging D.O.S. Kampen Veltman, het eerste seniorenteam, speelt zowel in de als op het veld in de overgangsklasse. Op sportpark "De Maten" te Kampen beschikken wij over een eigen clubhuis, waar het voor alle leden en ouders een gezellig vertoeven is.

Postadres:

KV D.O.S. Kampen Veltman

Ballade 10

8265 SB Kampen

Factuuradres:

KV D.O.S. Kampen Veltman

De Savornin Lohmanhof 11

8262 WC Kampen

Opgericht: 11-4-1937
Aantal leden: 350
Clubkleuren: Zwart shirt met brede verticale gele baan in het midden, zwarte rok of broek.
Terrein: Sportpark De Maten
De Maten 5
8265 VA Kampen
Telefoon Clubhuis: 038-3332013
Type veld:

Kunstgras

Inschrijving FIFA toernooi

Klik hier om je op te geven voor het FIFA toernooi op vrijdag 10 mei.

Geef van beide deelnemers duidelijk voor- en achternaam op. Daarnaast graag emailadres en 06 nummer vermelden.

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.