Zaterdag 18 mei organiseert SV DOS het Eats & Beats Festival Kampen.

14-05-2019

Wood’n Goldfish trapt af in de rust(15:15uur) van DOS Kampen – FC Zutphen en zal na de wedstrijd als eerste band beginnen om 16:30uur Wood’n Goldfish is een energieke band die zijn roots kent in het mooie Kampen. De band bestaat uit Robin ten Klooster (23), Niels van der Kamp (23), Dave Vermeulen (22), Jasper van der Deen (23) en Geert Pfeiffer (19). Robin en Niels zijn bewapend met hun gitaren en verzorgen samen met toetsenist Jasper en bassist Geert de harmonieuze vocalen van de band. Dave verzorgt daarbij de percussie afwisselend op drums en cajon. Wood’n Goldfish is een Singer/Songwriter-band die zijn invloeden haalt uit de Country-, Folk-, en Bluesmuziek. De band vertolkt zijn eigen muziek, maar vindt het ook erg leuk om een eigen draai te geven aan bestaande nummers van artiesten als John Mayer, Johnny Cash en Simon & Garfunkel. De band is in staat om een intieme sfeer te creëren, maar kan het publiek ook zeker laten dansen. Kortom, Wood’n Goldfish is een ambitieuze band die met veel passie en een hoop liefde de muziek bedrijft.

Midnight Madness, een jonge Kamper pop rock cover band. Ze spelen cover nummers van o.a. Coldplay, Prince, U2 maar ook Nederpop van Bløf, van Dik Hout en meer... De band bestaat uit Jos Kalter (zang en gitaar,) Daan Kerkhof (gitaar), Junior Koetsier (bass), Theo van Driel (drums). Midnight Madness heeft in de loop der tijd enige naam gemaakt in het Kamper uitgaanscircuit door optredens bij o.a. Full Color Festival, MCK Nacht van Kampen en bandjesavond. Midnight Madness heeft ook nog een verrassing in petto met een geweldige tribute act van een Ierse wereldband. Midnight Madness begint om 18:15uur

De Kamper gelegenheidsband TOP2000 The Best of...Live bestaande uit gitarist zang Geert Leurink (Doe Maar Na, Diep Triest), drums zang Bauke Bakker (Her Majesty, Jeroen vd Boom), toetsenist zang Gert Jan v.d. Weerd (Bertolf, Typhoon) en bassist Serge Bredewold (Nick & Simon, Jan Smit, tv programma Beste Zangers) sluit het festival af. Ruim 2,5 uur zullen zij de beste TOP2000 nummer ten gehore brengen. Aanvang 20:00uur

Eats met medewerking van foodtrucks zoals o.a. De Campenaer Koffie, De Wereld speciaalbieren, De Vischrookerij 1886 uut Brunnepe en Edventure Food Experience. De Supportersvereniging DOS huis DJ zal tijdens de pauzes vullen met bekende TOP2000 deuntjes. Er zullen voor de kinderen ook allerlei activiteiten zijn zoals schminkster, pannakooi voetbal en poffertjes!

DOS Eats & Beats start direct na de laatste thuiswedstrijd DOS Kampen - FC Zutphen om 16.45 uur en eindigt rond de klok van 23:00uur! ENTREE GRATIS VOOR IEDEREEN!

Flyer-supp