Vrijwilligersavond 15 juni 2018

13-05-2018

Binnen de vereniging verricht een grote groep mensen een enorme hoeveelheid werk. Soms heel zichtbaar, en soms heel erg op de achtergrond. Al deze mensen zijn van grote waarde en van groot belang voor het functioneren van de vereniging. Het bestuur wil alle vrijwilligers hiervoor bedanken en nodigt alle mensen die vrijwilligerswerk doen hierbij uit voor een gezellige avond inclusief BBQ in de Moods en Roots. Geef via deze link aan of je wel of niet komt.

Plaatjesactie Jumbo

Hieronder het formulier voor toestemming. Let op dat je het juiste formulier download

Verklaring tot 18 jaar voogd-vertegenwoordiger - kvdos

Verklaring volwassenen 18 jaar en ouder - kvdos