Verlies van Kv DOS Kampen/Veltman.

02-12-2018

Afgelopen zaterdag wist KV DOS Kampen/Veltman niet te winnen van een completere en efficiëntere ploeg uit Putten. Kv de Meeuwen speelt op het veld hoofdklasse, dus de thuisploeg wist dat vandaag alles moest lukken om zodoende de 2 punten in Kampen te houden. Tot 7-7 wist DOS knap mee te gaan in het spel en leken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Echter tien minutenvoor rust miste de thuisploeg drie strafworpen, wat uiteindelijk fataal was voor de wedstrijd. De Puttenaren liepen daardoor gemakkelijk weg naar een ruststand van 8- 14. De dames van de Meeuwen speelden hierbij een belangrijke en trefzekere rol, vooral Lieveke Meiling blonk uit in doeltreffendheid.

In de 2e helft kwam de thuisploeg er nimmer meer aan te pas, de brug was geslagen en de Puttenaren liepen gemakkelijk weg. Ze lieten zien dat ze een completere ploeg zijn, waarbij alle spelers gemakkelijk de korf weten te vinden.
Anders dan bij DOS, waarbij er voor ieder doelpunt keihard moet worden gewerkt en het scorend vermogen achter bleef. Uiteindelijk was de eindstand 21-30. Toch was het gevoel bij de spelers dat dit verlies niet nodig was geweest, maar dat de gemiste kansen uiteindelijk de doorslag gaven! 
Volgende week is er wederom een thuiswedstrijd, dan wacht KVA uit Amstelveen als tegenstander. Wil KV DOS Kampen/Veltman al niet direct in de gevarenzone belanden, dan zal er gewonnen moeten worden!

Scores: Matthijs Bastiaan 8, Iris van Bruggen 5, Daniël Lewerissa 4, Esther Hamberg 2, Laureen Kok 1, Danique van Zaltbommel 1.

Sponsors

Inschrijving FIFA toernooi

Klik hier om je op te geven voor het FIFA toernooi op vrijdag 10 mei.

Geef van beide deelnemers duidelijk voor- en achternaam op. Daarnaast graag emailadres en 06 nummer vermelden.

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Korfbal rokjes

Via de vereniging is het mogelijk om een hoge kwaliteit korfbal rokje te kopen tegen inkoopsprijs. Voor informatie kan je contact opnemen met Hermien Klos, 038-3318938.

Sponsors