UPDATE #1 SCHUTTERSTOERNOOI

16-05-2018

Hieronder tref je de eerste 19 aanmeldingen aan voor het Van Dijk Elektrotechniek Schutterstoernooi. Check goed of je er tussen staat. Zie je jou naam er nog niet bij staan, meld je dan snel met je maatje aan via toernooi@kvdoskampen.nl Wil je na het toernooi mee eten? Vermeld dit dan in de mail! Kosten hiervoor zijn 10 euro per persoon.

Alle info tref je hier nogmaals:

Zaterdag 23 juni sluiten we het korfbalseizoen 2017/2018 weer in stijl af met het traditionele schutterstoernooi bij KV DOS Kampen Veltman. Na 8 succesvolle edities, hebben we besloten om het 9e toernooi in een Wild West thema te gieten. Dit heeft geen verdere invloed op het toernooi, maar eromheen zal de dag aangekleed worden rondom dit thema. Hierbij kan je denken aan een rodeostier, een heerlijke BBQ en een geweldig afsluitingsfeest met als thema, WILD WEST. Het toernooi vindt zaterdag 23 juni plaats en zal rond 13:00 uur starten. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit.

Programma:
12:30 - 13:00 Inloop + aanmelding Schutterstoernooi
13:30 - 17:00 Het Van Dijk Elektrotechniek Schutterstoernooi!
Rond 17:15 Prijsuitreiking
17:30 - 19:00 Mogelijkheid om te eten
19:30 - 00:30 HET WILD WEST FEEST

Kosten voor deelname aan het toernooi bedragen 6 euro per koppel. Opgeven voor het toernooi doe je door een mail te sturen naar toernooi@kvdoskampen.nl. Noteer hierbij de volgende gegevens:
* Voor en achternaam van beide schutters
* Uw vereniging
* Het team waarin u actief bent (bent u niet actief als korfballer, dan dit graag noteren)
* Of u deelneemt aan de maaltijd na het toernooi (kosten hiervoor bedragen 10 euro p.p.)
Voor vragen kan je contact opnemen via de mail, Facebook (KV DOS) of bij Matthijs Bastiaan en Gerben v Dijk.

Zet dus nu zaterdag 23 juni in je agenda en sluit samen met ons het seizoen gezellig af

update #1

Plaatjesactie Jumbo

Hieronder het formulier voor toestemming. Let op dat je het juiste formulier download