Unieke actie Jumbo Kampen en K.v. Dos Kampen

02-09-2018

JUMBO Kampen (winkelcentrum Penningkruid en Hanzeplein) gaat samen met onze vereniging dit najaar groots uitpakken met een unieke korfbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, gaan we in Kampen een soortgelijke actie houden, maar dan met de korfballers van onze vereniging. 

Hierdoor krijgen alle deelnemende leden een uniek plaatjesboek van onze vereniging, wat ons erg leuk lijkt. Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s zijn vooralsnog de zaterdagen 8 en 15 september fotodagen gepland.

Alle spelende leden, van kangoeroes tot en met het eerste, worden gefotografeerd. Het is van groot belang dat iedereen in clubtenue aanwezig is op de geplande dagen. Omdat er zo’n 250 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek korfbalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het korfbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. Er is hiervoor een speciaal formulier gemaakt en deze kan getekend gemaild worden naar plaatjesactie@kvdoskampen.nlof getekend worden tijdens de fotodagen. 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij niet meedoen aan deze bijzondere actie. Dus download het formulier van de site (rechterzijde).

Iedere speler krijgt een boek, de boeken zijn verder te koop bij de JUMBO. Van de foto’s zijn posters en andere artikelen te koop, waarover later meer. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen via plaatjesactie@kvdoskampen.nl

Namens de werkgroep

Sandra Schreurs

Sponsors

Privacy protocol (concept)

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en sta je nog niet in de mailingslijst. Klik dan hier en meld je voor deze nieuwsbrief aan. Ook vind je hier de oude nieuwsbrieven.

Korfbal rokjes

Via de vereniging is het mogelijk om een hoge kwaliteit korfbal rokje te kopen tegen inkoopsprijs. Voor informatie kan je contact opnemen met Hermien Klos, 038-3318938.

Sponsors