Trainerswisselingen selectie

01-04-2019

Er wordt veel gesproken over de trainerswisselingen voor komend seizoen bij ons eerste en tweede team. Blijkbaar zijn er veel leden, die daar iets van vinden. Het bestuur wil graag in gesprek met al die mensen, die daar een mening over hebben. Je verkondigt je mening niet alleen in de kantine, je brengt je mening op het juiste moment op de juiste plek: aanstaande donderdag 4 april is iedereen die wat kwijt wil of die vragen heeft van harte welkom in de kantine vanaf 20.00 uur.

Namens het bestuur, Pieter Treep

Inschrijving FIFA toernooi

Klik hier om je op te geven voor het FIFA toernooi op vrijdag 10 mei.

Geef van beide deelnemers duidelijk voor- en achternaam op. Daarnaast graag emailadres en 06 nummer vermelden.

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.