Technische Commissie op sterkte

11-09-2019

Het seizoen 2019-2020 is alweer een aantal weken in beweging. De trainingen zijn weer volop bezig op ons mooie nieuwe kunstgrasveld. Na enige constatering worden deze al weer goed bezocht.  Bovendien zijn de eerste wedstrijden het afgelopen weekend gespeeld. Daarom de hoogste tijd dat wij ons als TC gaan voorstellen. Mochten er in het seizoen vragen zijn dan weten jullie wie je kunt benaderen.

Met ons achten vertegenwoordigen wij de TC.  Dit is in het verleden wel eens minder geweest, dus we zijn zeer content met deze bezetting.

1. Coördinatoren voor de senioren 1,2 en 3 zijn Wilna Petersen en Gerrit de Groot.
  2. Coördinatoren voor de senioren 4,5 en midweek zijn Harmien Meliesie en Gerdy Korteschiel.
  3. Coördinator voor de junioren A1, A2 en A3 is Jan Kuiperij.
  4. Algemeen lid zijn Hillie Koops en Camiel van Keulen.
  5. Notulist: Geralde Smit.
  6. Voorzitter: Gerrit de Groot.

De TC wenst jullie een succesvol seizoen 2019-2020. We hopen dat we veel kampioenen mogen huldigen.