Start zaalseizoen 2019 – 2020

09-11-2019

Nu ik dit stukje schrijf zijn de eerste trainingen alweer gestart in de zaal.

De verschillen van de wedstrijden op het veld en zaal worden de laatste jaren steeds kleiner. Nog enkele huidige leden hebben op het veld nog met een middenvak gespeeld. De afgelopen jaren heeft de KNKV veranderingen doorgevoerd waardoor het korfbal veel aantrekkelijker is geworden zowel passief als actief. Zo hebben wij dit seizoen een kleiner formaat speelveld gekregen. Bovendien heeft de bond de afgelopen jaren bij enkele teams in de zaal de schotklok ingevoerd.

De start van het veldseizoen van ons eerste en tweede verliep betreft prestatie een beetje moeizaam. Daar tegenover stonden de goede prestaties van onze overige senioren teams. Deze drie teams gingen als een speer bij de eerste wedstrijden. Na een aantal wedstrijden zag je ook dat het eerste en tweede team de balans vonden en punten gingen pakken. Zo hebben we met de senioren het eerste gedeelte van het veldseizoen positief afgesloten.

Als TC zijn wij zeer verheugd over de prestaties van onze junioren teams. Ons A1 staat op dit moment keurig op een eerste plaats. Laten we hopen dat we ook eind mei 2020 nog op deze plaats staan, zodat we ze kunnen huldigen met het kampioenschap. Maar de TC kon de afgelopen periode al wel een team in de bloemetjes zetten want A2 was kampioen geworden, hierbij nogmaals hartelijk gefeliciteerd. Het A3 is na een zeer moeizame start betreft organisatie (trainer) op een zeer verdienstelijke tweede plaats geëindigd. Als TC zijn we verheugd dat de problemen zijn opgelost. Onze dank gaat uit naar de leden en ouders  die de schouders eronder hebben gezet voor A3.

Als laatste het team de Midweek, deze zijn ook al op een verdienstelijke tweede plaats geëindigd in hun competitie.

Verder willen wij jullie meedelen dat Jan Kuiperij om privé redenen gestopt is bij de TC. Als je deze vacature wil invullen ben je van harte welkom. We zijn een enthousiast team die ongeveer 1 keer per maand bij elkaar komt.

De leden van de TC wensen jullie een heel goed zaalseizoen.

Opgave Pokertoernooi 2019

Klik hier om je op te geven voor het Pokertoernooi.

Geef van elke deelnemers duidelijk voor- en achternaam op. Daarnaast graag emailadres en 06 nummer vermelden.

Trainingsuren zaal 2019-2020