‘Simply the Best’: Simpel kiest ook voor Kv DOS Kampen Veltman

28-10-2019

Wij zijn trots te kunnen melden dat dit seizoen de naam van Simpel.nl ook op de shirts van onze B1 zal prijken. De sim-only aanbieder is al enkele jaren sponsor van teams die uitkomen in de B-jeugd hoofdklasse en ook onze B1 komt dit jaar op het veld én in de zaal uit in de hoofdklasse! Afgesproken met Simpel is dat een deel van de sponsorgelden wordt besteed aan versterking van ons vrijwilligersbeleid, een zeer belangrijke voorwaarde voor deze sponsor.

Naast de sponsoring van 16 B1-teams die in de zaal Hoofdklasse uitkomen, verzorgt Simpel.nl ook acties voor andere korfballers en clubs. Onder de noemer ‘Simply the best’ zullen we acties voorbij zien komen voor jeugd, voor coaches, voor supporters en voor clubs in het algemeen. Allemaal met behulp van Simpel.nl ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks.

Uiteraard zullen wij steeds aandacht geven aan deze (win-)acties, welke altijd via de website en/of sociale media kanalen (facebook en Instagram) van korfbal.nl worden gepubliceerd.

Trainingsuren zaal 2019-2020