Ruilmiddag plaatjesactie Jumbo

03-11-2018

De jumbo plaatjesactie is reeds een aantal weken bezig! De actie duurt tot 4 december. Je hebt nog volop de tijd om het album vol te krijgen. Mocht het je niet zijn gelukt om het album vol te krijgen dan bieden wij je nog een extra mogelijkheid. Op vrijdag 7 december van 16.00 tot 18.30 uur is er in ons clubhuis 't Maatje een ruilmiddag.

Privacy protocol (concept)

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.