Oproep vrijwilliger regelen oefenwedstrijden

07-03-2018

We hebben jóu nodig!

Vind je het leuk om je projectmatig een paar keer per jaar een aantal uurtjes in te zetten voor de club, dan is deze functie misschien iets voor jou! We zoeken iemand die de oefenwedstrijden voor de zaal- en veldcompetities wil regelen. Ben je contactueel ingesteld en heb je een beetje korfbalkennis én lijkt je de functie leuk? Meld je dan aan via secretaris Erwin van Dijk, email-adres secretaris@kvdoskampen.nl en kom ons team vrijwilligers van de TC versterken! Wij zouden het leuk vinden als je erbij komt.

Wil je meer info, dan horen we dat graag. Het is uiteraard mogelijk om op weg geholpen te worden door mensen die deze taak binnen de club eerder uitgevoerd hebben.

NB. Voor het veldseizoen tot de zomer zijn de oefenwedstrijden al geregeld. Beginnend bij seizoen 2018-2019 zou jij de oefenwedstrijden dan kunnen regelen.