Nominaties d’OSCARS 2019

05-06-2019

Iedereen kan weer vrijwilligers van KV DOS Kampen / Veltman nomineren voor de d’Oscars. Deze worden op 28 juni tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond uitgereikt. Nomineren kan via de website (zie rechterzijde site). Zoals eerder is meegedeeld, is er geen verkiezing meer, maar worden de d’Oscars toegewezen door een jury.

 d’Oscarverkiezing nieuwe stijl

Organisatie:
Een maand voor de vrijwilligersavond krijgen de leden een oproep om mensen voor te dragen voor de d’Oscar 2019. Een week voor de vrijwilligersavond komt de jury bij elkaar om uit de voorgedragen vrijwilligers een winnaar aan te wijzen. De jury mag daar ook iemand voor aanwijzen, die niet is voorgedragen, maar in de ogen van de jury wel de d’Oscar verdient.

Jury:
De jury bestaat uit de d’Oscarwinnaars van de afgelopen drie jaar. De winnaar van drie jaar geleden is voorzitter van de jury. Voor 2019 bestaat de jury derhalve uit Therry Eenkhoorn (2016, vz), Wiebe Keizer en Wilna Petersen (2017) en Adriaan Smit (2018). Voor 2020 wordt Therry vervangen door de beide winnaars van 2019.

Winnaars:
Er zijn twee d’Oscars. Eentje voor een vrijwilliger, die zich al vele jaren inzet voor de vereniging en die als voorbeeld mag worden gezien voor anderen. Hij/zij is minimaal vijf jaar vrijwilliger binnen DOS Kampen / Veltman en besteedt veel tijd aan zijn/haar vrijwilligerswerk. Hij/zij is een goede representant van het vrijwilligerskorps van DOS, en als zodanig ook herkenbaar binnen de vereniging. Hij/zij verdient het om een keertje op een voetstuk gezet te worden. Met de uitreiking van ‘d Oscar laat de vereniging blijken dat dit lid wordt gewaardeerd om zijn/haar vele werk voor de club.

De tweede d’Oscar is een aanmoedigingsprijs voor een lid van onze vereniging, die de leeftijd van twintig jaar nog niet heeft bereikt. Hij/zij heeft al op een jonge leeftijd laten merken zich in te willen zetten voor zijn/haar club en al minimaal twee jaar vrijwilliger. Binnen zijn/haar leeftijdsgroep is hij/zij herkenbaar als vrijwilliger en hij/zij kan door andere leeftijdsgenoten als voorbeeld worden gezien. Deze prijs is een beloning voor zijn/haar inzet en tegelijkertijd een aanmoediging om nog jaren door te gaan met zijn/haar vrijwilligerswerk. Met de uitreiking van ‘d Oscar laat de vereniging blijken dat dit lid wordt gewaardeerd om zijn/haar vele werk voor de club.

Uitreiking:
Op de vrijwilligersavond 2019 worden de beide d’Oscars uitgereikt door de voorzitter van de jury. In een kort juryrapport vertelt de jury waarom er voor deze winnaars is gekozen.

 

Sponsors

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Sponsors