Nieuws van de scheidsrechterscommissie...... Kees Stam

22-06-2018

Als scheidsrechterscommissie zijn we heel erg blij om jullie te mogen meedelen dat we een nieuwe scheidsrechter binnen onze club hebben. Kees Stam gaat vanaf nu wedstrijden fluiten voor de bond vanuit KV Dos Kampen. Kees floot hiervoor voor de korfbalvereniging in Joure waar hij eerder woonachtig was. Kees woont al een tijdje in Kampen en mede doordat zijn dochter ook korfbalt bij Dos heeft hij de keuze gemaakt om in Kampen te komen fluiten. Misschien hebben jullie hem al eens zien fluiten want hij heeft al een aantal oefenwedstrijden en competitiewedstrijden bij Dos mogen fluiten.

Afgelopen zaterdag mocht Kees een scheidsrechterspak ontvangen. (zie foto) Kees, welkom bij de club en veel fluitplezier!

KeesStam