Ledenjubilea

05-07-2019

Dit jaar mochten we op de vrijwilligersavond drie leden huldigen, omdat ze al vijfentwintig lid zijn van KV DOS Kampen / Veltman. Paula de Groot, Yvonne ten Hove en René Bruggeman kregen hun speldje en een mooie bos bloemen. Eigenlijk hadden er vier leden in de belangstelling moeten staan, maar André Beens was ivm vakantie afwezig. Hij krijgt later zijn speldje. Paula, Yvonne, René en André, twee dames en twee heren die samen een geweldig vak zouden kunnen vormen. Ze komen allemaal uit de succesvolle gouden generatie, waarvan zoveel mensen hebben mogen genieten. Grofweg tussen 2005 en 2015 speelden ze meerdere seizoenen samen in het eerste team.

Paula, de harde werkster; de stoorzender in de aanvallen van de tegenstanders; de spelverdeelster; de dame met het lekkere platte schot; conditioneel sterk; een ware knokster; afkomstig uit een echte DOS-familie.

Yvonne, de flegmatieke korfbalster; altijd dreigend in de aanval; profiterend van de ruimte die anderen maakten of zelf ruimte creërend; gevaarlijk van grote afstand of met de doorbraak; al lid voor haar geboorte.

René, de pur-sang-aanvaller; topscoorder in Overgangsklasse en Hoofdklasse; een niet te verdedigen schot; gevreesd om zijn korte kansen achter de korf; de liefhebber, waar je speciaal naar kwam kijken; talent uit het schoolkorfbal.

André, de cult-held van velen; nooit opgevend; altijd voorop in de strijd; bracht als verdediger elke hoofdaanvaller tot waanzin; in de korfzone onklopbaar; de aangever voor anderen; aan de vooravond van een trainerscarrière?

Mooi dat deze mensen hun clubje trouw zijn gebleven en daar nog regelmatig te zien zijn.

Het bestuur

PaulaRene

Yvonne

Sponsors

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Sponsors