Kv. Dos Kampen 80 jaar

12-03-2018

Zaterdag 24 maart vieren we bij KV DOS het 80 jarig bestaan van de club. Een bomvolle feestdag vol met korfbalwedstrijden, entertainment, gezelligheid, lekker eten en feest! Jij komt toch ook?!

Wat kan je verwachten:

- Ontzettend veel oefenwedstrijden met als afsluiter om 15:30 uur KV DOS 1 - Heerenveen 1.

- Een springkussen voor de kids

- Een schmink artiest

- Een poffertjeskraam

- Lekker eten via De Feestmeesters

- Live optreden van Wesley Belt

- Een eindfeest met onze DJ Mattie die de hits van toen en nu door elkaar draait!

Zet de datum dus in je agenda en zorg dat jij erbij bent! Tot de 24e!!