Hoofdsponsor verlengt bij KV D.O.S. Kampen Veltman

19-12-2017

Veltman Financieel Adviseurs blijft ook de komende vijf seizoenen hoofdsponsor van KV D.O.S. Kampen Veltman en koppelt wederom haar naam aan onze korfbalclub. De financieel raadgever uit Kampen is in 2007 hoofdsponsor geworden en geeft daar nu een vervolg aan.

Fred Lodewijk, eigenaar van Veltman Financieel Adviseurs, zette afgelopen week zijn handtekening onder het nieuwe contract. Lodewijk zegt hierover: “KV D.O.S. Kampen Veltman is een ambitieuze en positieve korfbalclub waar we ons graag aan verbinden. Bovendien voelt het goed om als lokale onderneming wat terug te kunnen doen”.

Voor KV D.O.S Kampen Veltman is dit fantastisch nieuws. De vereniging wil daarom Veltman Financieel Adviseurs van harte bedanken voor het vertrouwen. 

* Youri Brouwer nam afgelopen zaterdag namens Veltman het wedstrijdshirt in ontvangst.

Sponsors

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en sta je nog niet in de mailingslijst. Klik dan hier en meld je voor deze nieuwsbrief aan. Ook vind je hier de oude nieuwsbrieven.

Korfbal rokjes

Via de vereniging is het mogelijk om een hoge kwaliteit korfbal rokje te kopen tegen inkoopsprijs. Voor informatie kan je contact opnemen met Hermien Klos, 038-3318938.

Sponsors