Het Van Dijk Elektrotechniek schutterstoernooi 2019

05-06-2019

Zaterdag 22 juni sluiten we het korfbalseizoen 2018/2019 weer in stijl af met het traditionele schutterstoernooi bij KV DOS Kampen Veltman! We zijn erg benieuwd wie er dit jaar weer als koppel komen strijden om die felbegeerde trofee en geldprijs. Hopelijk zien wij het winnende koppel van vorig jaar, Patrick en Rik weer verschijnen om hun titel te verdedigen.

Het toernooi vindt zaterdag 22 juni plaats en zal om 13:15 uur starten. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit.

Programma:
12:45 - 13:15      Inloop + aanmelding schutterstoernooi
13:15 - 17:00      Het Van Dijk Elektrotechniek Schutterstoernooi 2019!
Rond 17:15          Prijsuitreiking
17:30 - 19:00      BBQ & drankje

Opgeven voor het toernooi doe je door een mail te sturen naar toernooi@kvdoskampen.nl.

Graag de volgende gegevens doorgeven per mail:
Schutter 1:                                        Schutter 2
Voor- en achternaam                          Voor- en achternaam
Vereniging                                         Vereniging
Team                                                 Team

Het toernooi begint met een poule fase waarna de besten van de poule doorgaan naar de knock-out fase. Er wordt geschoten op senioren palen met een afstand van 5 meter er tussen. Kosten bedragen dit jaar 6 euro per koppel, welke op de dag zelf voldaan moet worden. Geef je dus snel op want dit kan maar tot en met 16 juni. Voor vragen kan je contact opnemen via de mail, facebook(KV DOS) of bij Matthijs Bastiaan en Gerben v Dijk.

Voor de maaltijd die na het toernooi plaatsvindt bedragen de kosten 12,50 euro p.p. en dient u zich op te geven via de mail: toernooi@kvdoskampen.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u wilt blijven eten.

Zet dus nu zaterdag 22 juni in je agenda en sluit samen met ons het seizoen gezellig af!!

schutterstoernooi-INSTA-Wall