Gesponsorde kleding en wedstrijdshirts

05-11-2018

De zaken rond het verstrekken en innemen van gesponsorde kleding is per heden overgenomen door Henriette Peereboom. Bij haar kun je een briefje ophalen wanneer je nieuw lid bent geworden of wanneer je wedstrijdshirt niet meer past. Als je bedankt als lid is Henriette ook de aangewezen persoon om je wedstrijdshirt in te leveren. Ook het inleveren aan het eind van het seizoen van de gesponsorde kleding, tassen etc. zal Henriette begeleiden.

Henriette is te bereiken via het volgende e-mailadres: kleding@kvdoskampen.nl

Privacy protocol (concept)

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.