Gerrit de Groot erelid KV DOS Kampen

29-06-2019

KAMPEN - Afgelopen vrijdag is oud-voorzitter Gerrit de Groot benoemd tot erelid van KV DOS Kampen / Veltman. De Groot vervulde tal van functies bij DOS en was onder meer ruim tien jaar voorzitter van DOS.

Gerrit de Groot zat bij DOS in verschillende commissies en was in de jaren tachtig al een paar jaar bestuurslid. Daarnaast was hij trainer-coach van verschillende teams en actief als scheidsrechter. Eind jaren negentig kwam hij opnieuw in het bestuur. Vanaf 1998 werd hij voorzitter ad interim en in 2000 voorzitter. Die functie bekleedde hij acht jaar. Die laatste periode was voor DOS een cruciale periode. De omnivereniging DOS Kampen werd opgesplitst en KV DOS Kampen ging verder als zelfstandige vereniging. Het oude terrein achterop sportpark De Maten werd ingeruild voor het huidige sportveld bij de poort van het sportpark, waar ook een compleet nieuwe kantine met kleedkamers verscheen. Allemaal onder de bezielende leiding van De Groot.

In diezelfde periode werd op zijn initiatief gestart met meerjaren beleidsplannen en groeide de vereniging naar ruim driehonderd leden. Alle reden voor het huidige bestuur om hem bij de leden voor te dragen voor het erelidmaatschap. Op de jaarlijkse vrijwilligersavond werd dat voorstel door de leden met een daverend applaus overgenomen.

GdG

Sponsors

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Sponsors