Geen nieuwjaarsreceptie

27-12-2018

In de afgelopen jaren werd de nieuwjaarsreceptie van KV DOS Kampen / Veltman steeds minder bezocht. Er moest vooraf heel wat werk verzet worden door de organisatie en dan is het jammer wanneer de opkomst mager is. Afgelopen jaar waren slechts twaalf leden aanwezig. Dat is te weinig om van een geslaagde bijeenkomst te spreken. De kosten, die moeten worden gemaakt en de inspanning, die de organisatie vooraf moet verrichten, zijn niet in overeenstemming met de opkomst. Daarom heeft het bestuur besloten de nieuwjaarsreceptie niet meer op de agenda te plaatsen. Veel DOS-sers ontmoeten elkaar al op andere plekken in de nieuwjaarsnacht of kort daarna en anders komen we elkaar wel tegen bij de wedstrijden in de sporthal.

De jubilarissen worden niet vergeten. Die worden gehuldigd tijdens de vrijwilligersavond.

Het bestuur wenst iedereen een hele gezellige jaarwisseling en een goed en gezond 2019.

Namens het bestuur, Pieter Treep

Nominaties d'Oscars

Via onderstaande link kun je vrijwilligers nomineren voor d'Oscars:

Klik hier om te nomineren