Geen nieuwjaarsreceptie

27-12-2018

In de afgelopen jaren werd de nieuwjaarsreceptie van KV DOS Kampen / Veltman steeds minder bezocht. Er moest vooraf heel wat werk verzet worden door de organisatie en dan is het jammer wanneer de opkomst mager is. Afgelopen jaar waren slechts twaalf leden aanwezig. Dat is te weinig om van een geslaagde bijeenkomst te spreken. De kosten, die moeten worden gemaakt en de inspanning, die de organisatie vooraf moet verrichten, zijn niet in overeenstemming met de opkomst. Daarom heeft het bestuur besloten de nieuwjaarsreceptie niet meer op de agenda te plaatsen. Veel DOS-sers ontmoeten elkaar al op andere plekken in de nieuwjaarsnacht of kort daarna en anders komen we elkaar wel tegen bij de wedstrijden in de sporthal.

De jubilarissen worden niet vergeten. Die worden gehuldigd tijdens de vrijwilligersavond.

Het bestuur wenst iedereen een hele gezellige jaarwisseling en een goed en gezond 2019.

Namens het bestuur, Pieter Treep

Sponsors

Privacy protocol

Er is op dit moment een privacy protocol in concept beschikbaar. Klik hier voor de link.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en sta je nog niet in de mailingslijst. Klik dan hier en meld je voor deze nieuwsbrief aan. Ook vind je hier de oude nieuwsbrieven.

Korfbal rokjes

Via de vereniging is het mogelijk om een hoge kwaliteit korfbal rokje te kopen tegen inkoopsprijs. Voor informatie kan je contact opnemen met Hermien Klos, 038-3318938.

Sponsors