De Club van 50 is op zoek.

01-09-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuw bestedingsdoel.

Een idee voor een bestedingsdoel moet iets zijn wat niet uit de middelen van de vereniging bekostigd kan worden.

Dit kan dus van alles zijn van een zandbak voor de jongsten tot statafel voor de ouderen onder ons.

Deze ideeën hoeven natuurlijk niet alleen van de leden van de club van 50 te komen, vraag ook aan je mede korfballers of ouders of zij ideeën hebben.

De ideeën moeten wel binnen het budget passen, daarom zou het prettig zijn als de ingezonden ideeën voorzien zijn van een financiële onderbouwing.

Alle ideeën zijn welkom.

U kunt uw ideeën voor 30 oktober 2019 mailen naar: clubvan50@kvdoskampen.nl

Met deze ideeën gaan wij aan de slag en wordt een top 3 samengesteld.

Op de vergadering voor de leden van de club van 50, die wordt gehouden op 8 november, wordt gestemd op de top 3.

Hierbij gelijk de uitnodiging voor de leden van de Club van 50 om op vrijdag 8 november om 21.00 uur naar het maatje te komen voor de ledenvergadering van de Club van 50.

Kantine is open vanaf 20.45 uur