KV DOS MIXTOERNOOI 2022

auteur:

Na de succesvolle beachkorfbaltoernooitjes lijkt het de AC leuk om dit eens in de zaal te proberen. Tussen Kerst en Oud en Nieuw organiseert de AC het Mixtoernooi in sporthal de Reeve!

Activiteit: KV DOS MIXTOERNOOI

Datum: Vrijdag 30 december

Locatie: Sporthal de Reeve

Tijd: Vanaf 19:00 uur

Leeftijd: Vanaf de C’s (we spelen op senioren palen)

Opzet:

We spelen met vrijwel dezelfde regels als op het beachveld. Je kunt je opgeven als team. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (2 dames en 2 heren). Omdat zaalkorfbal op een klein veld een vrij intensieve sport is, adviseren wij om 1 of 2 wisselspelers toe te voegen aan het team. Het is de bedoeling om de teams in verschillende poules in te delen qua leeftijd en niveau, al is dit afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Dus zoek nu snel een team bij elkaar en geef je op!! Ouders van leden nodigen we van harte uit om deel te nemen. Ook niet leden zijn welkom.