KV DOS MIXTOERNOOI 2022

auteur:

Na de succesvolle beachkorfbaltoernooitjes lijkt het de AC leuk om dit eens in de zaal te proberen. Tussen Kerst en Oud en Nieuw organiseert de AC het Mixtoernooi in sporthal de Reeve!

Activiteit: KV DOS MIXTOERNOOI

Datum: Vrijdag 30 december

Locatie: Sporthal de Reeve

Tijd: Vanaf 19:00 uur

Leeftijd: Vanaf de C’s (we spelen op senioren palen)

Opzet:

We spelen met vrijwel dezelfde regels als op het beachveld. Je kunt je opgeven als team. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (2 dames en 2 heren). Omdat zaalkorfbal op een klein veld een vrij intensieve sport is, adviseren wij om 1 of 2 wisselspelers toe te voegen aan het team. Het is de bedoeling om de teams in verschillende poules in te delen qua leeftijd en niveau, al is dit afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Dus zoek nu snel een team bij elkaar en geef je op!! Ouders van leden nodigen we van harte uit om deel te nemen. Ook niet leden zijn welkom.

Aanmelden

Deel dit bericht

LAATSTE NIEUWS

KV DOS MIXTOERNOOI 2022

Na de succesvolle beachkorfbaltoernooitjes lijkt het de AC leuk om dit eens in de zaal te proberen. Tussen Kerst en Oud en Nieuw organiseert de

Ledenvergadering

Woensdag 30 november is de ledenvergadering. Alle leden (of ouders van minderjarige leden) zijn van harte uitgenodigd. Aanvang: 20:00uur Hieronder staat de agenda: 1. Opening

Club van 50

CLUB VAN 50

De Club van 50 is een groep van mensen die Korfbalvereniging D.O.S. Kampen Unique een warm hart toedragen. Het streven is om zoveel mogelijk deelnemers te enthousiasmeren voor het geven van een bijdrage groot minimaal € 50,=.