Zonder vrijwilligers ben je als club nergens. Dat weet u als lid, dat weet u als ouder en dat weten wij als  bestuur. KV D.O.S. Kampen Veltman heeft veel mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de club. Iets waar wij met ons allen trots op mogen zijn. Maar helaas zijn dat er niet genoeg, momenteel staan de onderstaande posities nog open.

VCP (Vertrouwenscontactpersoon)
De vereniging maakt gebruik van vertrouwenscontactpersonen. De VCP is het eerste aanspreekpunt bij meldingen van ongewenst gedrag en/of (seksuele) intimidatie. Op dit moment hebben we een vrouwlijke VCP, maar dit willen we graag uitbreiden met een mannelijke VCP.

Heb jij interesse, neem dan contact op met iemand van het bestuur.

Vrijwilligers commissie:
Werven, behouden en ondersteunen van vrijwilligers.

- Voorzitter
- lid administratie
- lid werving
- lid begeleiding

PR commissie
Houdt zich bezig met alle in en externe vormen van communicatie.

- Voorzitter
- lid interne communicatie
- lid externe communicatie

Beheerscommissie
Alle beheeractiviteiten rondom onze accomodatie, zoals grasmaaien, schilderen, enz.

- Diverse medewerkers gezocht

Kantine commissie

-  Barpersoneel (zowel incidenteel als structureel)

Technische groep
Begeleiden van onze trainers. Kwaliteit van de trainingen hoog houden, en verbeteren. Ondersteunen van de trainers.

- minimaal 2 begeleiders.
- Trainer 2e team (zie hier beschrijving)

Al met al een alarmerende ontwikkeling waar wij met ons allen wat aan moeten en kunnen doen. Denkt u: die ene vacature, dat lijkt mij wel wat? Schroom niet en neem contact op met het bestuur. Of stuur anders een e-mail naar vrijwilliger@kvdoskampen.nl Daarmee helpt u niet alleen uw club. Ook voor u zelf zitten er voordelen aan vrijwilligerswerk bij onze club. U ontmoet nieuwe mensen en doet ervaringen op waar u in uw dagelijks leven profijt van kunt hebben.

Kent u misschien iemand die interesse heeft in een functie binnen uw club? Of kent u iemand die altijd al iets als vrijwilliger heeft willen doen? Attendeer hem of haar dan op de Vacaturebank van KV D.O.S. Kampen Veltman.