Lid worden

Korfbal is een leuke sport voor iedereen. Kom gewoon een keer kijken bij een training of wedstrijd. Je kunt zelfs een aantal weken gratis meetrainen, gewoonom te kijken of het bevalt. Besluit je om lid te worden dan hoef je geen shirt aan te schaffen want deze krijg je in bruikleen van de club. Wil je meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar ikwilkorfballen@kvdoskampen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kan natuurlijk ook gelijk het inschrijfformulier invullen.

Omdat een vereniging alleen kan draaien op voldoende vrijwilligers vragen wij jou ook het vrijwilligersformulier in te vullen.

Contributie

De contributie wordt in de maanden juni, september, december en maart geïncasseerd.
Bij tussentijds opzeggen dient tot aan het einde van het lopende seizoen de contributie betaald te worden. Opzeggen uitsluitend schriftelijk, voor het einde van het seizoen bij de ledenadministratie. Het seizoen loopt van 1 juni t/m 31 mei.

De contributie per kwartaal bedraagt voor:

Senioren € 72,00
Junioren       (16 t/m 18 jaar) € 59,25
Aspiranten    (12 t/m 15 jaar) € 46,50
Pupillen        (6 t/m 11  jaar) € 41,25
Welpen         (t/m 5 jaar) € 20.25
Niet spelende leden € 16.50

De gezinskorting bedraagt 10% voor 3 gezinsleden, 15 % korting voor 4 gezinsleden en 20% voor 5 gezinsleden. Daarnaast wordt er eenmaal per jaar (in oktober) een bijdrage afgeschreven voor reiskosten.

Daarnaast wordt éénmaal per jaar reiskosten geïncasseerd. De reiskosten per jaar zijn als volgt:

Senioren € 18,50
Junioren € 17,50
Aspiranten € 16,50
Pupillen € 15,50
Welpen € 15,50

Wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap

Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Bij tussentijds opzeggen dient tot aan het einde van het lopende seizoen de contributie betaald te worden. Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient voor 31 mei door te worden gegeven bij de ledenadministratie, via het formulier wijziging/opzegging lidmaatschap.