De korfbalvereniging D.O.S. Kampen Veltman te Kampen, opgericht in april 1937, is een bloeiende zaterdagclub, waar prestaties en een onderlinge gezelligheid heel goed samen kunnen gaan.

Op dit moment staan er op de ledenlijst ongeveer 350 personen vermeld. Er zijn 4 senioren-teams, 2 juniorenteam, 8 aspiranten-teams, 9 pupillen-teams, 3 welpen-teams en 2 midweek-teams. Daarnaast beoefenen een groot aantal recreanten wekelijks het voor hen favoriete korfbalspel.

Het zogenaamde 'vlaggenschip' van korfbalvereniging D.O.S. Kampen Veltman, het eerste seniorenteam, speelt zowel in de als op het veld in de overgangsklasse. Op sportpark "De Maten" te Kampen beschikken wij over een eigen clubhuis, waar het voor alle leden en ouders een gezellig vertoeven is.

Postadres:

KV D.O.S. Kampen Veltman

Ballade 10

8265 SB Kampen

Opgericht: 11-4-1937
Aantal leden: 370
Clubkleuren: Zwart shirt met brede verticale gele baan in het midden, zwarte rok of broek.
Terrein: Sportpark De Maten
De Maten 5