Zaalwacht seizoen 2011 – 2012

Het zaalwachtenschema is voor het komende seizoen ingevuld en is voor de helft te zien. Bij de aanschrijvingen is gebruik gemaakt van Senioren, Junioren, Aspiranten, 1 persoon die kenbaar hebben gemaakt of gevraagd ia om zaalwacht te draaien. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op de ouders van de jeugdleden. Deze zullen vooral ingezet worden op wedstrijden waarin het eigen jeugdlid speelt. De keuze van welke ouders heeft willekeurig plaatsgevonden en is neergelegd bij de teambegeleiders en of trainers.

Let goed op in welke sporthal de wedstrijden plaatsvinden!

- Sporthal de Reeve. Horstsingel 1. 038-3333773

- Sporthal Cellebroek, akelei 1, 038-3322335

Wat moet er gebeuren tijdens een zaalwacht?

In de sporthal bij de desbetreffende beheerder ligt het zaalboek. In dit boek staat aangegeven wat er van een zaalwacht wordt verlangt. De hoofdtaken zijn het zorg dragen voor het op tijd beginnen van de wedstrijden, het bijhouden van het scoreverloop en het toezien op een normaal gebruik van

de sporthal. Voor eventuele problemen en of informatie kun je contact op nemen met de zaalbeheerder van de betreffende sporthal.

Bij verhindering gaarne zelf een vervang(st)er zoeken en dit even doorgeven aan technischecommissie@kvdoskampen.nl. Mocht de planning foutief zijn,  mail dan direct naar bovenstaand mailadres.

Bij wegblijven zal de persoon in kwestie hierop door de TC worden aangesproken en later in het schema opnieuw worden opgesteld, bijvoorbeeld op de diensten van personen, die meerdere keren staan ingedeeld. Op voorhand wil de TC alvast iedereen bedanken voor haar of zijn bijdrage en hopelijk, dat iedereen een leuke en prettige zaalwacht heeft.

Technische Commissie KV Dos Kampen Veltman