Voor onze korfbalvereniging is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten. Het geld dat door sponsoring wordt opgebracht komt ten goede aan de ontwikkeling van het korfbal in het algemeen. Zo wordt er geïnvesteerd in goed trainingsmateriaal en gebruiken we een deel van de inkomstem om op een goede trainingslocatie te kunnen trainen. Ook worden reserves aangelegd voor toekomstige investeringen in materiaal en gebouwen. Verder worden sponsorgelden gebruikt voor de ontwikkeling van jeugdactiviteiten. Het aantal jeugdleden is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zij nemen dan ook een bijzondere plaats in onze vereniging in.

Waarom sponsor van KV D.O.S. Kampen Veltman worden?

KV D.O.S. Kampen Veltman is een sterk groeiende vereniging met ca. 350 leden. Met een in het oog springende locatie aan de ingang van sportpark ‘de Maten’ biedt het vele mogelijkheden. Sponsor van KV D.O.S. Kampen Veltman betekent o.a. dat u:

• uw naamsbekendheid vergroot,
  • goodwill creëert,
  • in contact komt met leden en andere sponsoren.

Welke sponsormogelijkheden biedt KV D.O.S. Kampen Veltman?

KV D.O.S. Kampen Veltman heeft een breed scala aan sponsormogelijkheden. Of u nu zzp’er, een klein klusbedrijf of een grote onderneming bent. We gaan graag met u in overleg om het gewenste sponsorpakket samen te stellen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, bekijk dan onze sponsorbrochure (pdf).

Neem ook eens een kijkje op onze sponsorpagina voor het actuele overzicht van al onze sponsoren.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden stuur dan een berichtje naar sponsorcommissie@kvdoskampen.nl of neem contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. Zij willen u graag te woord staan.

De sponsorcommissie bestaat uit:

Jan Plender

Eric Manche