Vacature hoofdtrainer KV D.O.S. Kampen Veltman

20-12-2017

Voor onze potentiële trainer: aangenaam, wij zijn het vlaggenschip van KV D.O.S. Kampen Veltman. Een veelzijdige groep korfballers met een geel-zwart hart. We houden van het frisse, dynamische spel dat we ons de laatste drie jaar eigen hebben gemaakt onder leiding van Jan Wiegers. In de komende jaren willen we hier graag op voortborduren.

Onze kwaliteiten zijn uiteenlopend, waar we in het verleden al veel mooie resultaten mee hebben geboekt. Gelukkig weten we ook dat we nog veel kunnen leren! We zijn goed op elkaar ingespeeld: in het veld maar zeker ook daarbuiten, als we weer een lange rit voor de boeg hebben of na de wedstrijd de kantine induiken. Duidelijke, eerlijke communicatie vinden we prettig en in trainingen zijn we op ons best als we elkaar kunnen blijven uitdagen.
Aan het eind van dit seizoen hopen we in de zaal kampioen te worden in de eerste klasse. Op het veld houden we goed stand in de overgangsklasse. Als gedreven team zijn we op zoek naar een hoofdtrainer die deel uitmaakt van onze groep.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact op met Nynke Links via onze secretaris: secretaris@kvdoskampen.nl