BrugMedia nieuwe sponsor van KV D.O.S. Kampen Veltman

05-12-2017

Uitgever BrugMedia is sponsor geworden van KV D.O.S. Kampen Veltman. Bovendien wordt BrugMedia mediapartner van KV D.O.S. Kampen Veltman. Zo is er binnen deze overeenkomst 4x per jaar de mogelijkheid om een clubpagina af te nemen in het Weekblad de Brug. Met enkele weken wordt de eerste clubpagina geplaatst, dus houd de Brug in de gaten.

Johan van der Kolk, Commercieel Directeur van BrugMedia, zette afgelopen zaterdag de handtekening onder een driejarig contract.