Agenda Algemene ledenvergadering 22 november

• 15-11-2017‎

Hieronder de agenda voor de algemene ledenvergadering op woensdag 22 november om 20.00 uur in ons clubhuis 't Maatje.

2. Goedkeuring notulen d.d. 21-6-2017

3. Mededelingen voorzitter

4. Aftreden en verkiezen nieuwe bestuursleden

Wedstrijden en scheidsrechters zaterdag 18 november

• 15-11-2017‎

Deze week staan onderstaande wedstrijden op het programma in de verschillende sporthallen. Bij de thuiswedstrijden kijk goed in welke sporthal de wedstrijd wordt gespeeld. Zorg verder dat je tijdig aanwezig bent zodat de wedstrijden op tijd kunnen starten.

Gevonden voorwerpen najaar 2017

• 14-11-2017‎

Hierbij een overzicht van de gevonden voorwerpen tot en met eind oktober 2017.

Omschrijving merk kleur maat
trainingsjas met capuchon

Korfballers DOS delen eerste tik uit.

• 12-11-2017‎

KAMPEN - De korfballers van KV DOS Kampen / Veltman hebben zaterdag in eigen huis de eerste tik uitgedeeld. Het vooraf hoog ingeschatte KIOS werd met een dik verdiende 24-18 overwinning naar huis gestuurd. Bij DOS blonken Linda van Keulen en Iris van Bruggen uit.

Reiskosten

• 09-11-2017‎

Het incasseren van de reiskosten zal dit jaar iets later plaatsvinden. Vorig jaar zijn we gestart met Sportlink om de contributie en reiskosten te incasseren. In Sportlink is het erg lastig om de reiskosten afzo